GRILLROOM SPHINX LEERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1014 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Sphinx Leerdam. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 7:32 Pizza was slap .de spaghetti zat weinig smaak aan en de kapsalon was echt niet te eten
9 jun 2024 om 0:24 Shaorma pizza was awfull and has cartilage in meat, prosciutto pizza has only 4 pieces ham on pizza,
29 mei 2024 om 1:50 Alles was weer TOP zoals altijd! Eten kwam eerder dan de tijd die we opgaven. Hele vriendelijke bezorger!
27 mei 2024 om 18:40 Alles was weer TOP zoals altijd! Eten kwam eerder dan de tijd die we opgaven. Hele vriendelijke bezorger!
20 mei 2024 om 23:40 De pizza zat vastgeplakt aan de doos. De pizza zelf was niet van de kwaliteit wat ik ben gewend. De toppings waren ook erg mager... super jammer van een restaurant waar ik graag bestelde..
20 mei 2024 om 20:52 De friet bij de kapsalon had de frituurpan amper gezien, deze was gewoon rauw en lauw.
6 mei 2024 om 13:37 Koud eten! Was gewoon echt niet lekker
6 mei 2024 om 7:03 Koud bij aankomst! En niet echt lekker
4 mei 2024 om 19:26 Top lekker eten en een hele vriendelijke bezorger.
2 mei 2024 om 19:24 Snel en correct
28 apr 2024 om 19:43 Zou in eerste instantie na 75 min bezorgd worden, maar na telefoontje kon dat eerder worden ondanks de drukte.
28 apr 2024 om 8:25 Everything we ordered was wrong and untasty. Spaghetti instead of makkaroni, no sauce in the turk pizza and the vegetables in the pasta and on the pizza were oniona, peperoncinis and onions. I think it was the untasteful meal i‘ve ever ordered.