GRILLROOM SPHINX LEERDAM

GRILLROOM SPHINX LEERDAM grillroom & pizzeria

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 644 beoordelingen
24 okt 2021 om 19:21 Slecht pizza was koud en heel snel voorbereid. Was meer een deeg met tomatensaus. Ik ben klaar met sphinx
24 okt 2021 om 11:03 Goed eten op afgesproken tijd
23 okt 2021 om 19:46 Heerlijk gegeten, alles was warm en binnen afgesproken tijd geleverd
22 okt 2021 om 22:46 Lamskotelleten waren heerlijk mals en de frietjes waren ook lekker. Een heerlijke verfrissende salade erbij en warme broodjes. Wij hebben eerder besteld en de spareribs zijn ook aan te raden. Bezorger kwam op tijd.
16 okt 2021 om 19:44 Eten is super..al jarenlang. Alleen de friet erbij los. Zo weinig. Dat mag wel wat meer voor die prijs.
3 okt 2021 om 20:29 De bezorger kwam een half uur te vroeg, ik heb hem weggestuurd omdat een verwachte persoon die mee at er nog iets was.
2 okt 2021 om 22:08 Expliciet gevraagd om het eten goed warm aan te leveren.Helaas waren de pizza's zo goed als koud. Jammer!
28 sep 2021 om 22:22 Geweldig! Lekker weer gegeten bij Ahmed
26 sep 2021 om 21:07 Eigenlijk schrijven wij nooit een recensie, maar we waren nu zo aangenaam verrast over de kwaliteit van het eten dat we het deze keer toch even doen. Broodjes knapperig, vlees uitstekend en de groeten vers. Onze complimenten. Wij gaan zeker weer bestelle
19 sep 2021 om 22:45 Frites is slap. Beter in aparte zak doen voor het uitstomen
13 sep 2021 om 8:58 ik bestelde een broodje shoarma en een kapsalon zonder sla/kaas... maar de shoarma kwam ook zonder sla. Heel jammer dit, maar verder geen klachten over de kwaliteit.
10 sep 2021 om 20:23 Bezorgen nooit op de aangegeven gewenste tijd! Bestelling vaak niet compleet.. nu misten we de broodjes weer.. pizza was koud! Veel geld, voor een oncomplete en deels koude bestelling!